[:sl]SLOVHF predhodni rezultati – TR4W[:en]SLOVHF Claimed score with TR4W[:]

[:sl]

TR4W in objavljanje na SLOVHF spletni strani – kratko navodilo

Tako kot N1MM tudi TR4W log program omogoča podporo za UKV tekmovanja in objavljanje predhodnih rezultatov na www.slovhf.net spletni strani.

tr4w_1

Na začetku je potrebno izbrati za tip tekmovanja ‘EUROPEAN VHF’ in se nato v logu odpraviti do nastavitev za objavljanje predhodnih rezultatov na www.slovhf.net spletni strani.

Nastavitve prikličeš z ukazom CTRL + J. Na seznamu je potrebno poiskati polje ‘SCORE POSTING URL’ in ‘SCORE READING URL’. V prvo polje (score posting url) je potrebno vpisati: http://slovhf.net/slovhf_tr4w.php?login=s55hh (seveda s55hh zamenjate s svojim uporabniškim imenom na slovhf.net portalu). Vsebina drugega polja pa je: http://slovhf.net/predhodni-rezultati/.

Nastavitve shranite in zaprete okno z nastavitvami.

tr4w-1

Sedaj si samo še odprete okno za “live scoring” na zavihku ‘WINDOWS’.

 

Pa veliko užitka
Jani, S55HH in Miha, S51FB

[:en]

TR4W and submitting to the SLOVHF webpage – short guide

Just as N1MM does, the TR4W software supports VHF/UHF/SHF contests and submitting preliminary socres to the SLOVHF webpage.

tr4w_1

To start with, choose `EUROPEAN VHF´ as the contest type and navigate to the preliminary score submission settings.

The settings panel can be brought up by pressing CTRL+J. Find the `SCORE POSTING URL´ and `SCORE READING URL´ fields and enter http://slovhf.net/slovhf_tr4w.php?login=s55hh and http://slovhf.net/predhodni-rezultati/, respectively (replacing s55hh with your username on slovhf.net).

Save the settings and close the panel.

 

tr4w-1

Finally, you can open the `live scoring´ window from the `WINDOWS´ tab.

 

Enjoy!
Jani, S55HH and Miha, S51FB

[:]